Expat Med. B.V. (Zelfstandig behandelcentrum) Hoofdvestiging: Assendelftstraat 12, 2512VV Den Haag, Tel: +31 628 741 004, E-mailadres: info@lekarz.nl

Wij doen ons best u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Toch kan het zijn dat u niet tevreden bent over de behandeling, de organisatie of de gang van zaken in ons centrum. In eerste instantie kunt u contact opnemen met uw medisch specialist. Daardoor krijgt uw medisch specialist de gelegenheid de oorzaak van uw klacht met u te bespreken en uw klacht op te lossen. Een groot deel van de klachten kan op deze manier verholpen worden.
Klachtenregeling Hippocrates Clinic voldoet aan de eisen van de Wet kwaliteit, klachten en geschillen zorg (Wkkgz). 
Wanneer u er samen met uw medisch specialist niet uit bent gekomen, kunt u uw klacht indienen bij een onafhankelijke klachtenfunctionaris waarmee onze kliniek samenwerkt (Kambio Interim). De klacht zal binnen één maand na ontvangst van de klacht in behandeling worden genomen. 
In het geval dat u met behulp van de klachtenfunctionaris niet tot een bevredigende oplossing komt dan bestaat de mogelijkheid om deze klacht ter beoordeling aan de Geschillencommissie voor te leggen. Hippocrates Clinic is aangesloten bij de Geschillencommissie Zorg Algemeen
Een folder van de Geschillencommissie over klachten vindt u hier
Indien u geen gebruik maakt van deze klachtenregeling, maar uw probleem elders aankaart kunnen de kosten daarvan voor uw rekening komen.

Algemene voorwaarden

Contactformulier bij Klacht

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nl

Vind een zorgaanbieder in Nederland

Verloskundigenpraktijk Hygiëa in Amsterdam-Zuid !Verloskundigenpraktijk Hygiëa in Amsterdam-Zuid

De beste medische App van Nederland is hét hulpmiddel dat voor u de vraag beantwoordt óf en wanneer u naar de dokter moet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KLACHTEN

Contactgegevens :

Assendelftstraat 12,
2512 VV Den Haag